Disclaimer www.zorgdrager.com

Voor het gebruik van deze website zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Intellectueel eigendom
Gebruik maken van de informatie op deze website is u toegestaan zolang u deze informatie niet vermenigvuldigt, distribueert of op een andere manier ge- of misbruikt. De informatie op deze website mag alleen worden gebruikt volgens de principes van het dwingend recht.

Alle tekst op de website van Zorgdrager valt onder het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het hergebruiken van tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming van Zorgdrager.

Voorbehoud op de juistheid van door ons geleverde informatie
Zorgdrager streeft naar een zorgvuldige weergave van onze prijzen die passen bij de realiteit op onze website en in de webshop. Eventuele fouten die desondanks zijn ontstaan zoals bijvoorbeeld type- dan wel programmeerfouten zijn in geengeval aanleiding om een overeenkomst met Zorgdrager te mogen claimen.

Zorgdrager streeft ernaar op de website zo actueel mogelijke informatie weer te geven. Hoewel deze door ons met veel zorg is samengesteld ontleent Zorgdrager geen aansprakelijkheid voor incomplete en of verkeerde informatie.

De producten en informatie die door ons digitaal worden weergegeven zijn zonder enige garantie en of belofte van correctheid. Zorgdrager behoud zijn recht om materialen te verwijderen, te veranderen of juist opnieuw te plaatsen zonder voorafgaande waarschuwing of melding.

De website van Zorgdrager bevat hyperlinks naar websites van derden. Zorgdrager is niet aansprakelijk voor de informatie die op de websites van derden staat.

Veranderingen
Mocht deze disclaimer ooit veranderen, dan vindt u de meest recente versie op deze pagina.

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.