Zorgdrager Delft: erkend zitspecialist in sta op stoelen

Zorgdrager is dé Delftse specialist in Sta op Stoelen. Bezoek onze showroom in Delft en ervaar het comfort. Delftenaren weten het: onze stoelen zijn fraai én ergonomisch. U treft een groot assortiment relaxfauteuils, sta op stoelen en zorgstoelen aan in de prinsenstad Delft. En u kunt rekenen op het beste zitadvies. 

Scroll naar beneden voor meer informatie

Een stoel echt op maat in 4 stappen

Bent u op zoek naar een sta op stoel in Delft? We dragen zorg voor een goede stoel, echt op maat en dat doen we in hart en nieren. Vanuit Delft, willen wij onze klanten helpen en ouderwets van dienst zijn. Er bestaat in ons werk geen groter plezier dan pijn wegnemen, comfort bieden en gemak vergroten.

Als u voortaan comfortabel wilt zitten en makkelijk opstaan, maak dan een afspraak bij Zorgdrager Delft. U kunt langskomen bij onze showroom aan de Schieweg 87A te Delft, of we komen bij u langs. U heeft een sta op stoel op maat, in 4 eenvoudige stappen.

Oriënteren

Een goede zorgstoel van de beste kwaliteit: gemaakt door vakmensen met hoogwaardige materialen.

Afspreken

Maak een afspraak. Uw gezondheid is het belangrijkst en hier draagt Zorgdrager graag aan bij. Met een afspraak, is er ruim de tijd voor goed advies.

Proefzitten

Ontdek wat echt comfortabel zitten is in onze stoel en en merk het verschil met wat u tot nu toe gewend bent. Bij u thuis in de regio of in onze showroom in Delft.

Genieten

Geniet van uw eigen stoel op maat. Van het design en het gemak. U kunt voortaan goed en gezond zitten met de stoel die u optimaal ondersteunt.

Erkende zitspecialist in Delft

Vanuit onze thuishaven Delft, zijn wij de enige echt Delftse erkende zitadviseur in sta op stoelen, lid van de NVZS. We zijn niet alleen is de enige erkende zitspecialist in Delft, we zijn zelfs de enige in heel Zuid-Holland. De sta op stoelen van Zorgdrager hebben als belangrijke eigenschap dat ze qua design en styling een aanwinst zijn voor uw interieur. Onze Zorgdrager zitadviseur zorgt ervoor dat uw fysieke gezondheid niet hoeft te lijden onder uw goede smaak. Of het nu gaat om een seniorenstoel, sta op stoel of een andere ergonomische stoel voor in uw woonkamer, eetkamer of werkkamer. We hebben het allemaal: de beste kwaliteitsstoelen op maat, aangepast aan uw postuur en gedrag. Bij Zorgdrager, de zitspecialist van Delft ontdekt u pas echt wat comfortabel zitten betekent.

Bij u in de buurt in regio Delft, Den Haag en Rotterdam

Bent u op zoek naar een sta op stoel in Delft? Mede door onze centrale locatie ten opzichte van Den Haag en  Rotterdam en onze uitstekende service, zijn onze zitadviseurs voor een relaxfauteuil of sta op stoel op maat altijd bij u in de buurt. Hierdoor krijgt u binnen een mum van tijd een antwoord en goed advies voor al uw zitvragen en wensen. We kunnen snel een zitoplossing bieden, zodat zitten weer een genot wordt.

Zorgdrager: makkelijk bereikbaar en voor de deur parkeren in Delft

Zorgdrager zit aan de Schieweg in Delft en is hierdoor snel en makkelijk bereikbaar. U kun zo bij ons voor de deur van de showroom parkeren. 

Bent u minder mobiel? We komen ook bij u aan huis in Delft en omstreken. Vooraf bespreken we graag wat uw wensen zijn en hoe en welke stoel kan bijdragen aan meer zitcomfort. Dan kan onze zitspecialist een geschikte stoel voor u meenemen waarmee we een advies aan huis zullen verzorgen.

Wilt u een afspraak maken? Bel 0800-0512 voor een vrijblijvend zitadvies. 

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Hans , Voorburg
Hans , VoorburgZorgdrager Delft is ontzorger in lastige tijden.
Lees verder
Als het slecht(er) gaat met je moeder en moeilijke stappen genomen moeten worden is er behoefte aan iemand die in alle rust de praktische zogen voor een deel overneemt. Dat was Steef van der Kruit! Het advies was perfect en de stoel heeft jarenlang zonder problemen dienst gedaan. Mijn moeder is door hem "over de drempel geholpen" en binnen een half uur waren alle bezwaren weg!
Corrie, Delft
Corrie, DelftNu heb ik 2 grandioze stoelen staan. Aangepast en schoon!
Lees verder
Door Steef van der Kruit aangesproken dat mijn stoel niet meer goed was voor mij. Ik heb een offerte aangevraagd en er kwam een nieuwe, volledig aangepaste stoel. Mijn oude stoel was inderdaad absoluut niet goed. Wel kon hij nog gebruikt worden door b.v. visite. Ik wilde hen graag gereinigd hebben. Dat is gebeurd en bij navraag waar de rekening bleef, bleek dit service van de zaak te zijn. Nu heb ik 2 grandioze stoelen staan. Aangepast en schoon!!
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagWat een service en wat een goede stoelen!
Lees verder
Gisteren binnen gelopen bij Zorgdrager in Delft voor een stoel voor onze moeder, en 's middags had ze de stoel op haar kamer staan. Op maat gemaakt en met een extra traagschuim kussen erin. Wat een service! Wij kunnen firma Zorgdrager van harte aanbevelen.
Previous
Next

Zoals u kunt lezen, zijn niet alleen onze klanten in Delft blij als wij een goede sta op stoel komen brengen, ook in omliggende gebieden zoals in Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Dordrecht en het Westland hebben we vele zeer tevreden klanten. Zorgdrager is een begrip in Delft en omstreken en wordt aanbevolen door ergotherapeuten en fysiotherapeuten, als het gaat om zitcomfort en service. In de omliggende dorpen zoals Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Ypenburg, Rijswijk, Den Hoorn en Schipluiden maken veel klanten gebruik van onze uitstekende service en stoelen op maat.

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.