Gezond zitten

Een relaxstoel of sta op stoel die echt goed zit en mooi staat in uw woonkamer? Waarin u geen klachten ontwikkelt. Waarin u zonder inspanning in een gezonde houding zit. Bij Zorgdrager krijgt u het beste zitadvies voor de perfecte stoel.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Waarom is goed zitten belangrijk?

Goed zitten is belangrijk. U kent vast wel de regels van een ergonomische zithouding: recht met de voeten op de grond en als u aan een tafel zit, de armen in een hoek van 45 graden aan tafel. Maar als u geen goede stoel heeft is deze houding vermoeiend, voor u het doorheeft zakt u onderuit of gaat u scheef op uw stoel of bank zitten op zoek naar extra steun. Zorgdrager kan u heel goed informeren met welke stoel u moeiteloos comfortabel en ook gezond zit. Of u nu een uurtje zit of veel langer. 

Gezond zitten, waarom?

Veel van onze klanten kiezen voor goed zitadvies zodat ze langer gezond blijven. Als u op een goede stoel zit, of het nu een eetkamerstoel, bureaustoel of design relaxfauteuil is, voorkomt u problemen die door slecht zitten worden veroorzaakt. Een stoel op maat zorgt voor een fijne, goede zithouding zonder dat het moeite kost. 

Designfauteuils: want het oog wil ook wat.

De designstoelen van Zorgdrager hebben als belangrijke eigenschap dat ze qua styling een aanwinst zijn voor uw interieur. Onze Zorgdrager zitadviseur zorgt ervoor dat uw fysieke gezondheid niet hoeft te lijden onder uw goede smaak zodat u nog lang stijlvol en gezond kunt zitten. 

Al 20 jaar deskundig advies

Goed zitadvies is een vak en wij doen dit al 20 jaar! Wij zorgen voor het beste zitadvies met een stoel op maat voor in uw woonkamer, eetkamer of werkkamer. Bij Zorgdrager ontdekt u wat comfortabel zitten echt betekent. In vier eenvoudige stappen heeft u, veilig en snel, de beste zitoplossing in huis. Wilt u dat? Bel dan 0800-0152. 

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Riekie, Ede
Riekie, EdeMet name de juiste houding was heel belangrijk.
Lees verder
We zijn op een zeer correcte en prettige manier geholpen en geadviseerd bij het aanschaffen van de juiste relaxstoel voor mijn moeder. Met name de juiste houding was heel belangrijk voor haar. De Zorgdrager zitadviseurs zijn zeker aan te raden bij familie en kennissen.
Frank, Maassluis
Frank, MaassluisGedegen kennis van comfortabel zitten
Lees verder
Het trof ons specifiek wat voor kennis er binnen Zorgdrager bestaat over het product “zit comfort”. Wij hebben deze firma dan ook aanbevolen. Een prima no-nonsense service.
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagZorgdrager doet zijn naam eer aan.
Lees verder
We zijn fantastisch geholpen door de zitspecialisten van Zorgdrager. Er ging een wereld voor ons open. We zijn uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Previous
Next

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.