Op zoek naar een goede tweedehands sta op stoel?

Krijgt u moeite met opstaan? Wilt u een tweedehands sta op stoel kopen? Als u zeker wilt zijn van een gewoon goede tweedehands sta op stoel, zonder nare verrassingen, kies dan voor  Zorgdrager in Delft. Onze zitexperts zijn u graag van dienst.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Tweedehands? Maak een keuze uit onze gereviseerde sta op stoelen

Bij Zorgdrager kunt u terecht voor een tweedehands sta op stoel die zo goed als nieuw is. Een stoel waar u jarenlang plezier van heeft. De zitadviseurs van Zorgdrager staan u graag te woord voor een sta op stoel die het beste bij u past. U kunt ons bellen op 0800-0512 voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of neem alvast een kijkje bij onze tweedehands sta op stoelen:

7x voordeel bij een tweedehands stoel van Zorgdrager

Zorgdrager heeft zo’n 30 tweedehands sta op stoelen in het assortiment. Er zit dus altijd wel een stoel van uw gading tussen. Welke voordelen heeft een tweedehands stoel van Zorgdrager?

 • Voordelig: honderden ja duizenden euro’s goedkoper.
 • Zitadvies van experts:  ook hier goed en volledig zitadvies. De juiste stoel écht op op uw maat.
 • Comfortabel: zit net zo goed als een nieuwe stoel.
 • Extra opties en aanpassingen mogelijk.
 • De beste kwaliteit: onze sta op stoelen voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn van Nederlandse topmerken zoals Fitform.
 • Direct leverbaar: u besluit vandaag zit er morgen comfortabel bij.
 • 2 jaar garantie op al onze tweedehands Fitform stoelen.

Wilt u proefzitten?

Onze fraaie tweedehands sta op stoelen staan voor u klaar in onze ruime showroom aan de Schieweg 87a in Delft. U bent dagelijks van harte welkom om zich ervan te overtuigen welke stoel het beste zit. Bent u niet zo mobiel en wilt u onze service liever aan huis? Als u nu even belt bespreken we de mogelijkheden.

Scroll naar beneden voor meer uitleg

Tweedehands: wat betekent zo goed als nieuw?

Bij Zorgdrager kunt u terecht voor een tweedehands sta op stoel die zo goed als nieuw is. Alle tweedehands stoelen zoals de Fitform Vario, die Zorgdrager aanbiedt, worden namelijk in de eigen werkplaats:

 • Gereviseerd: Aan een grondige revisie onderworpen. Als officieel erkend Fitform dealer beschikken we over de expertise en de juiste materialen om de mechaniek weer zo goed als nieuw te krijgen.
 • Hygiënisch gereinigd: Volledig en diep met 180 graden stoom.

Kan een tweedehands stoel nog worden aangepast?

Wist u dat wij ook een tweedehands stoel kunnen voorzien van extra opties en aanpassingen? Bijvoorbeeld:

 • Draaiplateau: Te voorzien van een draaiplateau, zo kunt u zonder moeite vanuit uw stoel in een andere richting kijken. 
 • Zitkussen: Het zitkussen kunnen wij voorzien van een ander schuimsoort, zodat u beter zit.
 • Bekleding: Als u liever een andere stof of kleur wenst, kunnen we de stoel voor u opnieuw bekleden.

Hoe nieuw zijn de tweedehands sta op stoelen van Zorgdrager?

Hoe nieuw een tweedehands stoel bij Zorgdrager is, varieert per stoel. Alle stoelen worden grondig gereviseerd en voorzien van nieuwe onderdelen als dat nodig is en zijn daarom zo goed als nieuw. We hebben ook altijd heel ‘jong gebruikte stoelen’ in de showroom. Dat kleine beetje gebruik dat van deze stoelen gemaakt is heeft voor u het voordeel dat de stoel direct beschikbaar is en tegen zeer gereduceerd  tarief.

Sta op stoel van Zorgdrager? Nederlandse kwaliteit

Nederlandse Kwaliteitsmerken zoals Fitform en Doge maken deel uit van het assortiment tweedehands stoelen. We zorgen ervoor dat we u altijd een stoel van topkwaliteit kunnen leveren. Bij Zorgdrager beschikken we over een ruime ervaring en een brede kennis op het gebied van zitten en opstaan. Onze zitadviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende sta-op-stoelen en de diverse mogelijkheden die er zijn. In onze eigen werkplaats zorgen we ervoor dat een 2e hands sta-op-stoel net zo goed is als een fabrieksnieuwe sta-op-stoel. Eventueel bekleden we de occasion opnieuw, maar zeker is dat hij volledig gereviseerd is. Wij verzekeren u bij aankoop van een 2e hands sta-op-stoel dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoet en bieden ook garantie op de stoel. Zorgdrager is leverancier van zowel nieuwe, refurbished als 2e hands sta-op-stoelen. We zijn een begrip in Zuid Holland. Vanwege onze expertise, kwaliteit en service. 

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Wim, Schipluiden
Wim, SchipluidenSta op stoel? Wij raden Zorgdrager aan.
Lees verder
Wat zijn wij goed geholpen door Zorgdrager m.b.t. een sta op stoel. Zelfs na 17:00 uur werden wij via whatsapp goed geholpen en is er telefonisch contact geweest. De Zorgdrager zitspecialist gaf goed advies. Hierna is er erg snel gehandeld wat in onze situatie gewenst was. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan.
Frank, Maassluis
Frank, MaassluisGedegen kennis van comfortabel zitten
Lees verder
Het trof ons specifiek wat voor kennis er binnen Zorgdrager bestaat over het product “zit comfort”. Wij hebben deze firma dan ook aanbevolen. Een prima no-nonsense service.
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagZorgdrager doet zijn naam eer aan.
Lees verder
We zijn fantastisch geholpen door de zitspecialisten van Zorgdrager. Er ging een wereld voor ons open. We zijn uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Previous
Next

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.