Neem gerust contact met ons op

Als u het formulier hieronder invult, neemt een zitadviseur van Zorgdrager contact met u op. 

Scroll verder naar beneden voor de route of een voorlichtingspakket

Spoedoplossing nodig? Klik dan op de groene knop hierboven: ‘Bel 0800-0152’ of neem contact met ons op via WhatsApp:

150x150 72dpi transparant 2

Naar de showroom van Zorgdrager?

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A
2627 AT DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM
0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.

Onze zitspecialisten

Een gesprek met de zitadviseurs van Zorgdrager in Delft verandert uw kijk op zitten voorgoed. Zitproblemen komen vaak voort uit verkeerd zitten of zitten op het verkeerde zitmeubilair. Cliënten hebben vaak geen idee wat goed en slecht voor ze is en de meeste stoelenverkopers ook niet. Dus denken ze vooral na over het model, de kleuren en de stoffen. En hoe dit combineert met de rest van het huis. Allemaal belangrijk, maar ‘hoe het zit’ is een ondergeschoven kindje. Ten onrechte. Dus daarom: Zorgdrager, dat zit wél goed!

Steef van der Kruit

Delftenaar Steef is vanaf 2003 pionier in hergebruik van sta-op-stoelen: refurbished sta op stoelen en tweedehands. In 2006 tekende hij zijn eerste contract met een grote zorgverzekeraar voor het leveren van sta-op- en trippelstoelen. Zorgdrager als bedrijfsnaam werd geboren. Steef heeft – samen met zijn team – een bedrijf gebouwd waarin hij zijn persoonlijke levensvisie kwijt kan: de zitspecialisten van Zordrager verdienen hun dagelijks brood met het helpen van mensen. Mensen die hoge eisen stellen aan zitcomfort. Zorgdrager is dan ook meer dan alleen een bedrijfsnaam. Steef: “Het is onze mission statement!” Als eindverantwoordelijke moet hij nu en dan natuurlijk zakelijke beslissingen nemen, maar het fijnst voelt hij zich toch bij zijn werk als zitadviseur.

Wilt u ons voorlichtingspakket ontvangen?

Dit kunt u heel eenvoudig aanvragen door het formulier hieronder in te vullen. We sturen het u per mail of per post toe. Wilt u ons voorlichtingspakket met zitadvies per post ontvangen, vergeet u dan niet uw adres in te vullen.