Nek- en schouderklachten

Stel u voor dat het hoofd van ieder ruim 6 kilo weegt. Dan is al snel te begrijpen dat de nek en schouders een erg zwaarbelast deel van ons lichaam vormen. Het grootste zitprobleem zijn dan ook nek- en schouderklachten. Een goede stoel van Zorgdrager zorgt ervoor dat uw hoofd en schouders gedragen worden in een comfortabele zit met een recht postuur.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Hoe zit dat eigenlijk met nek en schouderklachten?

Cervicalgie, oftewel nekpijn en nekstijfheid, is wat Zorgdrager betreft het meest voorkomende zitprobleem. Maar hoe zit dat precies met nek- en schouderklachten? 

Bijna elke zithouding wordt bepaald door wat de ogen willen zien, zoals bijvoorbeeld de televisie, een boek of laptop, en hoe we dat met zo weinig mogelijk energieverbruik kunnen doen. Het lichaam geeft signalen door van pijn of vermoeidheid en op basis hiervan veranderen wij onze houding. Leunend tegen de deurpost, ellebogen op tafel met de handen onder de kin of de handen in de zakken. Dit zijn allemaal strategieën van het lichaam om de belasting en het gewicht van de nek en schouders weg te nemen. Ook onderuit gezakt zitten voor de televisie doen we allemaal om het hoofd, nek en schouders te ondersteunen.

Gewoon rechtop blijven zitten valt niet mee

Natuurlijk hebben alle therapeuten gelijk die zeggen dat men gewoon rechtop moet zitten. Als dit zo makkelijk of vanzelfsprekend was, zouden we dit ook uit onszelf doen. Daarom biedt Zorgdrager het perfect hulpmiddel hiervoor. Een goede comfortstoel stelt u in staat om vanaf het schouderblad steun te ervaren, terwijl u toch met een zo recht mogelijke rug op de stoel zit.

Heeft u nek- en schouderklachten?

Wilt u goed zitadvies en een goede stoel bij nek- en schouderklachten? Vraagt u zich af hoe dit dan werkt of voelt? Bel onze adviseurs  op telefoonnummer 0800-0152 vrijblijvend voor een afspraak en laat u overtuigen! 

Zitadviseur Steef van der Kruit over goed zitten met nek- en schouderklachten

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Frank, Maassluis
Frank, MaassluisGedegen kennis van comfortabel zitten
Lees verder
Het trof ons specifiek wat voor kennis er binnen Zorgdrager bestaat over het product “zit comfort”. Wij hebben deze firma dan ook aanbevolen. Een prima no-nonsense service.
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagZorgdrager doet zijn naam eer aan.
Lees verder
We zijn fantastisch geholpen door de zitspecialisten van Zorgdrager. Er ging een wereld voor ons open. We zijn uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Riekie, Ede
Riekie, EdeMet name de juiste houding was heel belangrijk.
Lees verder
We zijn op een zeer correcte en prettige manier geholpen en geadviseerd bij het aanschaffen van de juiste relaxstoel voor mijn moeder. Met name de juiste houding was heel belangrijk voor haar. De Zorgdrager zitadviseurs zijn zeker aan te raden bij familie en kennissen.
Previous
Next

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.