Bent u op zoek naar een zorgstoel?

Is comfortabel zitten een probleem? Wilt u niet meer continu een beroep doen op familie of professionele hulpverleners? Zorgdrager kan met maatwerk zorgstoelen vrijwel iedere zitoplossing creëren die nodig is. Het is onze missie om pijn weg te nemen, comfort te bieden en gemak te vergroten.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Problemen met zitten? Maak een keuze uit onze zorgstoelen.

Zorgdrager staat voor een kwalitatief hoogstaande zorgstoel die voor u volledig op maat gemaakt wordt. Door de vele mogelijkheden en de jarenlange ervaring van onze zitadviseurs kunnen onze zorgstoelen ingezet worden in uiteenlopende situaties. De zitadviseurs van Zorgdrager informeren u graag over de stoel die het beste bij u past. U kunt ons bellen op 0800-0152 voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of neem alvast een kijkje bij onze zorgstoelen.

Oneindig veel kleuren, stoffen en opties

Als u op zoek bent naar een zorgstoel, komt daar veel bij kijken. In onze ruime showroom in Delft of bij u thuis, kunnen we samen met u de beste oplossing voor uw zitvraag vinden.

Er zijn vele esthetische en ergonomische aanpassen mogelijk:

  • U heeft de keuze uit meer dan 1000 kleuren.
  • In diverse hoogwaardige stoffen.
  • Met de keuze verschillende praktische onderstellen.
  • Met vele technische en innovatieve opties.
  • Op uw maat, postuur en houding.
  • Rekening houdend met uw klachten, gedrag en wensen.

Met de vele combinatiemogelijkheden bent u gegarandeerd van een stoel die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes voor weldadig zitcomfort en meer welzijn en zelfredzaamheid.

Nederlandse kwaliteitsmerken

Met kwalitatieve topleveranciers zoals Meubelfabriek De Toekomst en Fitform bieden wij u online en in onze grote showroom een ruim assortiment sta op stoelen van Nederlandse fabrikanten. Kom genieten van een verse kop koffie en een goed gesprek over uw zit- en interieurwensen. Bekijk onze Zorgdrager  sta op stoelen en kom proefzitten in onze showroom. Let op: de Zorgdrager zitadviseur zorgt ervoor dat uw fysieke gezondheid niet hoeft te lijden onder uw goede smaak.

Zorgdrager: een begrip in Zuid Holland

Zorgdrager is een begrip in Zuid Holland. Vanwege onze expertise, kwaliteit en service. Bij Zorgdrager kunt u rekenen op:

Kwaliteit

Een goede zorgstoel van de beste kwaliteit: gemaakt door vakmensen met hoogwaardige materialen.

Deskundigheid

U krijgt eerlijk en duidelijk advies van een ervaren zitadviseur. We zijn officieel Fitformdealer en lid van de NVZS.

Circulair

U heeft de keuze uit nieuwe en zo goed als nieuwe refurbished en tweedehands sta op stoelen.

Top service

Zorgdrager levert al 20 jaar top service en garantie. Onze klanten waarderen ons met een 9,7.

Hier kunt u op rekenen als u voor een sta op stoel van Zorgdrager kiest. Zorgdrager; dat zit wél goed!

Al 20 jaar deskundig advies

Goed zitadvies is een vak en wij doen dit al 20 jaar! Wij zorgen voor het beste zitadvies met een zorgstoel op maat. Wij adviseren zelfs zorgprofessionals met de meest uiteenlopende zitvragen. We zijn officieel Fitformdealer en lid van de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten. We geven ook garantie op onze refurbished en tweedehands zorgstoelen. Bij Zorgdrager ontdekt u wat de voordelen zijn van een echt goede stoel op maat. In vier stappen heeft u, veilig en snel, de beste zorgstoel in huis. Is er haast bij? Bel dan nu gratis met een van onze specialisten op 0800-0152.

Zeer tevreden klanten, daar doen wij het voor!

Wim, Schipluiden
Wim, SchipluidenSta op stoel? Wij raden Zorgdrager aan.
Lees verder
Wat zijn wij goed geholpen door Zorgdrager m.b.t. een sta op stoel. Zelfs na 17:00 uur werden wij via whatsapp goed geholpen en is er telefonisch contact geweest. De Zorgdrager zitspecialist gaf goed advies. Hierna is er erg snel gehandeld wat in onze situatie gewenst was. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan.
Frank, Maassluis
Frank, MaassluisGedegen kennis van comfortabel zitten
Lees verder
Het trof ons specifiek wat voor kennis er binnen Zorgdrager bestaat over het product “zit comfort”. Wij hebben deze firma dan ook aanbevolen. Een prima no-nonsense service.
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagZorgdrager doet zijn naam eer aan.
Lees verder
We zijn fantastisch geholpen door de zitspecialisten van Zorgdrager. Er ging een wereld voor ons open. We zijn uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Previous
Next

Wilt u ook een goede zorgstoel?

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.